/* */

1+1 Ev Dekorasyonu İçin İpuçları

1 + 1 evde yaşamak her üniversite öğrencisinin bir gün yaşamak istediği bir hayaldir. Öğrenciler, öğrencilik hayatları boyunca yurtlarda, evlerde arkadaşlarıyla kalmak zorunda kalırlar. Bu durumdan sıkılan öğrenciler mezun olup iş buldukları zaman 1 + 1 evde yaşamak ve kendi başlarına bir hayat sürmeyi hayal ederler. Bu hayal pek çok öğrencinin hayalidir ve son derece masumane bir durumdur. Öğrenciler, öğrencilik hayatları boyunca ev arkadaşlarıyla ya da yurtta arkadaşlarıyla kaldıkları için özgürce hareket edemezler. Bu öğrenciler 1 + 1 evde yaşayarak istedikleri ev hayatını yaşamak isterler. Çünkü öğrenciler yurtlarda iki, üç, dört kişi ya da altı kişi bir arada yaşamak zorunda kalırlar bu nedenle kendi özel hayatları olmaz ve arkadaşlarıyla birlikte uyum içinde yaşamak durumunda kalırlar. Kimi zaman bu süreç boyunca zorluklarla karşılaşırlar bu nedenle öğrenciler bu durumdan pek hoşnut olmazlar.

canakkale-11-ev-dekorasyonu
Mezun olan öğrenciler 1 + 1 evine çıktıktan sonra sıra gelir 1 + 1 ev dekorasyonuna… 1 + 1 ev dekorasyonu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar söz konusudur çünkü 1 + 1 evler genellikle küçük oldukları için çok fazla eşya bulundurmamak son derece kritik bir noktadır. Bu yazımızda sizler için 1 + 1 ev dekorasyonu nasıl olmalı? 1 + 1 ev dekorasyonu için bilmeniz gerekenler nelerdir? Ve 1 + 1 ev dekorasyonu için örnekler nelerdir? Tüm bu soruların cevaplarını bulabileceğiniz yazımızı aşağıda sizlere sunuyoruz. Siz de bu konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve dekorasyon fikirleri almak için aşağıdaki okumaya devam edebilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.

İlginizi çekebilir: Ev Tadilatı Dekorasyonu – Uzmanından Öneriler

1+1 Ev Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

1 + 1 ev dekorasyonu için dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi ev dekorasyonu yaparken evde çok fazla eşyaya yer vermemektir. Ev dekorasyonu nasıl olmalı? sorusunun cevabını ev dekorasyonu yaparken ev için seçtiğiniz eşyalara dikkat etmek ve gereğinden fazla eşyaya yer vermemek gerekir. Çünkü 1 + 1 evler genellikle genişlik olarak küçük olur. Bu nedenle küçük evlerinizin dekorasyonunu yaparken gereğinden çok eşya satın alarak evinizin kullanım alanını küçültmemek son derece önemlidir.


1+1 Ev Dekorasyonu İçin Bilmeniz Gerekenler

1 + 1 ev dekorasyonu için bilmeniz gereken en önemli noktalardan bir tanesi 1 + 1 eve uygun mobilyalar seçmektir. Mobilyalarınızı seçerken çok büyük boyutlara sahip olmadığını dikkat etmeniz son derece önemli bir konudur. Küçük boyutlara sahip mobilyalar vardır 1 + 1 ev dekorasyonu için bilmeniz gereken bu mobilyaları satın almak olacaktır.  Ayrıca 1 + 1 ev dekorasyonuna uygun olarak üretilen katlanabilir eşyalar da bu evler için son derece uygun olan mobilya türleridir. Siz de 1 + 1 ev dekorasyonu yaparken bu ürünleri almaya özen gösterebilirsiniz. Bu aşamada doğru mobilyalar tercih ettiğiniz sürece eviniz olduğundan daha ferah ve de geniş görünecektir.
canakkale-kucuk-ev-dekorasyonu

1+1 Ev Dekorasyonu Örnekler

1 +1 ev dekorasyonu örneklerinde ilk olarak karşımıza katlanabilir masa karşımıza çıkmaktadır. Masalar genellikle evlerde çok büyük yer kaplar bu nedenle katlanabilir masalar 1 + 1 ev için son derece uygun olan bir eşya türüdür. Bir diğer örnek ise; yatak olabilen, katlanabilir mobilyalardır. Mobilyalarınızı seçerken katlanarak yatak olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Çünkü evinize misafir geldiğinde yatacak bir yatağa ihtiyaç duyulur bu noktada katlanabilir mobilyalar son derece kullanışlı ürünlerdir. Dekorasyon yaparken bu ürünleri tercih edebilir ve evinizde hem modern hem de kullanışlı bir alan yaratabilirsiniz.

Çanakkale Ev Dekorasyonu

Dekorasyon estetik ve ince detaylarla kendi güzelliğini öne çıkaran bir uygulamadır. Bir ev dekorasyonunun estetik ve zarif görüntüsünün yanında özgün bir tasarıma da sahip olması gerekmektedir. Bu sebeplerle ev dekorasyonunun profesyonel eller tarafından yürütülmesi gerekmektedir. 
Çanakkale ev dekorasyonu alanında Altungazi Yapı Mühendislik olarak profesyonel olarak hizmet vermekteyiz. Sizler de bizimle çalışarak evlerinizde Altungazi imzasını görmek isterseniz bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

İlgili İçerik: Ev Dekorasyonu Aydınlatma Önerileri – 6 Soru 6 Cevap

Yorum Bırak

TOP